2106528727 Σκρα 14, Χολαργός, Αθήνα dimagoros@yahoo.com

Αγόρος Δημοσθένης
Πολιτικός Μηχανικός Χολαργός



||  Κατασκευές - Ανακαινίσεις - Ενισχύσεις

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασιζόμενοι στο τρίπτυχο ποιότητα – οικονομία - ταχύτητα. Δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές ακινήτων από το 2004 και σχεδιάζοντας με βάση τις ανάγκες, την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα, που δικαιώνει τις απαιτήσεις σας, την ποιότητα της κατασκευής, την αντοχή της στο χρόνο, την πιστή τήρηση του χρονικού προγραμματισμού υλοποίησης του έργου , τους πλήρης και ακριβής προϋπολογισμούς.
 

Αναλαμβάνουμε όλες τις κατηγορίες οικιστικών κατασκευών, τις ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών και καταστημάτων. Διαθέτοντας έμπειρα συνεργεία για κάθε είδους οικοδομική εργασία, πάντα υπό την επίβλεψη διπλωματούχου μηχανικού, έχουμε τη δυνατότητα της παράδοσης της κατασκευής σε οποιοδήποτε στάδιο, ξεκινώντας από την αρχική ιδέα και φτάνοντας έως την παράδοση με το κλειδί στο χέρι.
 

Ο τομέας των επισκευών-ενισχύσεων υφιστάμενων κατασκευών τόσο λόγω της παλαιότητάς τους όσο και λόγω της ελλιπούς τήρησης αυστηρών αντισεισμικών μέτρων, απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του τύπου των παρεμβάσεων. Τα στελέχη μας έχοντας πλήρη γνώση των πιο πρόσφατων αντισεισμικών κανονισμών, εφαρμόζουν δοκιμασμένες, εξειδικευμένες τεχνικές αναφορικά σε επισκευή – ενίσχυση – αποκατάσταση του φέροντος οργανισμού κτηρίων, δίνοντας λύση σε κάθε θέμα προσεισμικού και αντισεισμικού ελέγχου.
 

Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση μη καταστροφικών μετρήσεων με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα στο σκυρόδεμα της κατασκευής (τεστ μπετόν) και αναλόγως των αποτελεσμάτων προτείνουμε την ιδανικότερη λύση για την κάθε κατασκευή.

 

Εφαρμόζοντας τη μέθοδο του GUNITE (εκτοξευόμενο σκυρόδεμα ταχείας πήξεως), σε πλάκες, δοκούς, υποστυλώματα, πέδιλα, θεμέλια κλπ επιτυγχάνουμε αντισεισμική και αντιπυρική θωράκιση, στεγανοποίηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας.