2106528727 Σκρα 14, Χολαργός, Αθήνα dimagoros@yahoo.com

Το τεχνικό γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού Δημοσθένη Αγόρου (βιογραφικό) στελεχωμένο από άρτια καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων (πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, τοπογράφοι) και σε συνεργασία με εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους διεκπεραιώνει γρήγορα και εγγυημένα κάθε σας υπόθεση.
 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της οικοδομής, παρέχει υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης, κατασκευής, ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, υπηρεσίες παροχής συμβουλών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων.
Επιπλέον, παρέχονται τεχνικές, νομικές και πολεοδομικές συμβουλές σε προσωπικό ή σε τηλεφωνικό ραντεβού το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

 

Στόχος μας:
Από την αρχή της διαδρομής μας το 2003 μέχρι και σήμερα, σκοπός μας ήταν και είναι η δημιουργία και εξέλιξη ενός φορέα μελετών – κατασκευών, ο οποίος με γνώμονα τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον και βασισμένος στις δικές μας αρχές και αξίες ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών αντάξιο των προσδοκιών του.

 

Οικοδομικές άδειες
Ρύθμιση αυθαιρέτων
Βεβαιώσεις μηχανικού
Ενεργειακά πιστοποιητικά
Άδειες λειτουργίας
Τοπογραφικά διαγράμματα
Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας
Νομικές υπηρεσίες μεταβίβασης ακινήτων